top of page

4/9 - Workshop om OKR - Göteborg


OKR Workshop Göteborg 4/9

Introduktion Vill du lära dig hur OKR kan hjälpa dig och dina medarbetare att effektfullt nå era mål? Undrar du hur OKR kan bidra till att öka fokus, samstämmighet, kommunikation och samarbete inom organisationen? Då är den här kostnadsfria workshopen perfekt för dig!Vad är OKR? OKR, som står för Objectives and Key Results, är ett strategiskt ramverk som hjälper organisationer att uppnå sina mål genom att skapa en tydlig riktning och fokus. Genom att använda OKR kan organisationer skapa en gemensam förståelse av vad som är viktigt att uppnå och hur framgång mäts. Denna kostnadsfria workshop kommer att ge dig en översikt av OKR-ramverket och hjälpa dig att förstå hur du kan använda det för att driva framgång i din organisation. Du kommer att lära dig att skapa OKR, identifiera nyckelresultat och använda data för att mäta framsteg och justera målen.

Vad kan jag förvänta mig av den här workshopen? Under workshopen kommer du att få - en fördjupad förståelse för målstyrningsmetodiken OKR och hur man kommer igång - möjligheten att jobba med dina strategiska mål och öva på att skriva OKR som gör verklig skillnad - nätverka med andra deltagare och ställa frågor till experterna - öva själv med hjälp av praktiska verktyg och goda exempel - material om OKR som hjälper dig att komma igång - fika och mingla med andra OKR-intresserade personer

Agenda 4 september 2023

12.30 - 13.00 Mingel och fika (30 minuter) 13.00 - 16.30 (3.5 h inklusive raster)

- Del 1: Introduktion (15 minuter)

- Del 2: OKR-ramverket (45 minuter)

- Del 3: Skapa en strategisk riktning och definiera OKR (60 minuter)

- Del 4: Jobba långsiktigt och designa processen för lärande (30 minuter)

- Del 5: Avslutning och reflektion (15 minuter)

16.30 - 17.00 Mingel och fika (30 minuter)


Pris: Ingenting! Vi bjuder på det här! Du bidrar med din tid och dina frågeställningar.Detta är ett samarbete mellan ProAgile och Responsive Tribes.


ProAgile hjälper dig som ny inom den agila världen att komma igång med våra högt rekommenderade utbildningar som vi utvecklat i samarbete med stora internationella nätverk som Scrum.org, som leder till marknadsledande kunskaper och certifieringar. De har under åren utbildat över 5000 personer i Sverige inom ledarskap, organisation, teknik och produktutveckling.


Responsive Tribes hjälper företag att bygga en strategisk långsiktig förmåga tillsammans med medarbetarna. Vi utvecklar även verktyget Our Big Picture som visualiserar den strategiska kartan där medarbetarna tydligt kan se vart vi ska och vart vi är, allt i realtid. Där framsteg firas tillsammans och aktiviteter tydligt hänger ihop med mål och strategi.144 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page