top of page
IMG_9441_edited.jpg
IMG_9441.jpg
Sabina_edited.jpg
Sabina.jpeg
IMG_9380_edited.jpg
IMG_9380.jpg

Vi är Responsive Tribes

IMG_9547.jpg
IMG_9547_edited.jpg
Gustav Blue Light_edited.jpg
Gustav Blue Light.png
Cidney_edited.jpg
Cidney.jpeg
Eddie 500x600_edited_edited_edited.jpg
Eddie 500x600.png
Portratt_Petra--201x300_edited.jpg
Portratt_Petra--201x300.png
ChetanaDeshpande_edited.jpg
ChetanaDeshpande.jpeg

Vision

Att bidra till en mer engagerad arbetsplats där folk mår riktigt bra där man lyckas tillsammans. 

Mission

Att göra det enklare för alla medarbetare att engagera sig och ta ännu bättre beslut genom kraften i en gemensam och tydlig "Big Picture". Allt med hjälp av fokus och samsyn som drivkrafter.

Värderingar

Tillit.  Enkelhet.  Hastighet.  Hållbarhet.

Möt vårt team

Gustav Blue Light.png
Gustav Nygren

Hands-on Strategipartner

1. Jag hjälper företag att omsätta strategin till verklighet genom att tydligt koppla visionen till medarbetarnas dagliga operativa arbete. 2. Denna koppling skapar klarhet i prioriteringar och mer ägandeskap från varje individ i organisationen. 3. Klarheten och ägandeskapet från varje individ ger företagsledningen utrymme att jobba mer strategiskt, vilket gör en stor skillnad i företaget framgång på mellanlång och lång sikt.

Sabina Blue Light.png
Sabina Johansen

Social marknadsföring

Sabina brinner för att hjälpa dig att utnyttja dina superkrafter till fullo, men det som gör Sabina unik är hennes förmåga att se möjligheter i dina svagheter. Som erfaren Regional Account Manager med bla. erfarenhet från mjukvarubranschen, har hon gedigen kunskap om upphandlings processen inom offentlig sektor. Sabina är dessutom en mästare på marknadsföring, försäljning, företagsprogramvara, försäljningsledning och produktledning. Hon är redo att använda sin kunskap för att hjälpa dig att nå dina mål.

Petra Blue Light.png
Petra Tollet-Egnell

Personal Coach

Petra's mission är att göra världen starkare och gladare. Det gör hon genom att coacha individer att nå sina holistiska mål mot deras egna vision. Till sin hjälp har Petra tränings-, kost- och meditativa program där varje steg firas med vår My Big Picture.

Per Blue Light.png
Per Egnell

Coach och Försäljning

Per hjälper er att skapa engagemang i ledningsgrupper och i säljorganisationen. Per har erfarenhet av att jobba med bolag med strategiska mål kopplade mot internationella marknader, distributionsmodeller och säljkommunikation.

Eddie Profile Blue Light.png
Eduardo "Eddie" Llanos

Coach och VD

Eddie hjälper er att överbrygga gapet mellan strategi och operativ verksamhet. Han älskar att kavla upp ärmarna och jobbar gärna med strategi, syfte och vision, operationell excellens, mäta framsteg och koppla allt till medarbetarengagemang. Jobbat i 15 år med produktutveckling som agil coach, projektledare och produktperson.

Anders Blue Light.png
Anders Bäck

Produktutveckling

Anders är vår CTO och ser till att vår plattform är säker, robust och snabb. Han hjälper er med integration och tekniska frågor.

Intresserad av att veta mer om fokus, samsyn och engagemang?

Få våra senaste uppdateringar direkt i din inkorg

Kul att du vill prenumera på vårt nyhetsbrev fylld med tips och matnyttig information

bottom of page