top of page

Produktnyheter Mars 2023

Tydlig röd tråd mellan aktiviteter och mål

Vi strävar efter att skapa en tydlig röd tråd mellan våra dagliga aktiviteter, våra mål och de önskade utfallen i företaget. Vår uppdaterade strategivy ger oss möjlighet att fokusera på utfallet vi vill uppnå och sedan utforma våra aktiviteter därefter. Genom att visualisera framsteg med en trendkurva kan vi enkelt diskutera om vi behöver justera prioriteringarna eller fortsätta på den inslagna vägen.


Vi har också implementerat en enklare kolumnstruktur som visar vilka aktiviteter som pågår, vilka som är klara och vilken ordning vi ska hantera de som ännu inte har påbörjats. Varje aktivitet har en ansvarig person, ett slutdatum och kan flaggas om den fastnar någonstans. Dessa förbättringar gör det enklare för oss att följa och hantera våra aktiviteter och mål på ett effektivt sätt.Visualisera en tidslinje för dina aktiviteter och utfall samtidigt

Med vår nya funktion, tidslinje, kan du enkelt visualisera en tidslinje som visar dina aktiviteter och utfall samtidigt. Du kan ser när dina aktiviteter blev klara och när kommande aktiviteter behöver slutföras. Dessutom kan du tydligt se hur dina aktiviteter påverkar dina utfall, vilket ger dig en djupare förståelse för hur allt hänger samman.


Genom att ha denna översiktliga vy över dina aktiviteter och utfall kan du enkelt reflektera över dina framsteg och identifiera möjligheter till förbättringar. Vi tror att denna funktion kommer att ge dig riktigt bra förutsättningar för att nå dina mål på ett effektivt sätt.


47 visningar0 kommentarer

Comments


Du kanske också gillar

bottom of page